• Home /
  • gastenboek/

Gastenboek

     
Reactie
Van wie en geplaatst op
Bedankt voor de prachtig avond!!
Fam. Fuite
21-09-2019
Het was voor mij een prachtige dag om zingen in de zomer mee te maken. Het was een dag om nooit te vergeten. Natuurlijk bedank ik in 1e plaats Harm Oost die mij van huis ophaalde en ook weer naar huis bracht. De dienst was mooi en natuurlijk het koor met het zingen van de liederen was geweldig. Ik hoop dat ik volgend jaar ook weer aanwezig kan zijn bij een van de concerten. Ik wens jullie heel veel goeds toe en bedank nog maal dat ik er bij was. Natuurlijk ook Anneke die er voor zorgde dat ik een mooie plaats in de kerk had. Ik groet bij deze iedereen en hoop tot een volgende keer. Mevr. Loman
A. Loman
27-08-2019
Wat was dat op zaterdag 18 mei een geweldige en bijzondere avond in Lopikerkapel (Heel mooi kerkgebouw!). Het was puur en recht uit het hart en het heeft ons zeker met indrukken vervuld. Mooi gedaan, mannen. Bijzonder was de avond ook omdat het kennelijk met dominee Korten (die de avond leidde) een "Urks onderonsje" ging worden. Prachtig hoeveel herkenning er kwam. We zaten heel dicht bij de baspartij en ik kon het niet nalaten om met Psalm 42 ook mee te zingen (Zit zelf ook op een mannenkoor). Gods zegen aan jullie toegewenst en ook voor Ds. Korten en zijn vrouw. (Misschien lezen ze dit nog wel eens). Jan en Tony Overduin uit Hendrik Ido Ambacht.
Jan en Tony Overduin
20-05-2019
Het was een hele reis voor mij om naar Lunteren te gaan om te genieten van jullie koor maar het was de moeite waard. Ik hoop dat jullie volgend jaar wat dichter in de buurt komen zodat ik dan weer van het zingen van het koor kan genieten. God's zegen op al jullie wegen.

mevr. Loman
A. Loman
25-04-2019
Geacht Bestuur, Dirigent en Koor,
Wat was het een prachtige zangavond in Lunteren. Wat hebben jullie mooi gezongen tot Eer van God. Ik hoop dat het koor nog eens gauw in onze regio komt zingen.
Ga zo door.
J.W. van der Spek
14-04-2019
geen Katwijk meer met sion ? ik mis jullie
peter
29-03-2019
Goedenavond,
Wat was het afgelopen zaterdag

J.J
www.wiebelter.info
JJ
18-02-2019
Het was een prachtige avond die 8e december. En luisteren nu steeds weer opnieuw naar de cd. Hij is in een woord prachtig geworden. Ook de solo's zijn mooi. We komen zeker nog een keer weer luisteren naar jullie prachtige koor. Hopelijk komt er nog een keer weer een samenzang met het koor en André Nieuwkoop.
WB Nijhuis
22-12-2018
Wat een pracht CD is de kerst CD geworden. Prachtige bovenstemmen en prachtige eigen nummers. Een aanrader en voor mij de mooiste kerst CD die ik thans in bezit heb.
Renger Bos
22-12-2018
Mooi gastenboek en website
Youtube Danny van Strien
www.dannyvanstrien.jimdo.com

Danny van Strien
13-12-2018
Geweldig,dat er een kerst cd op komst is. Jammer,dat er ook veel samenzang bij is. Hopelijk gaat dat niet ten koste van het koor.
Jean
21-11-2018
Dag Gerrit, bij leven en welzijn komen wij inderdaad naar Lunteren.
Wij zullen daar helaas het lied, ver boven de sterren, niet ten gehore brengen.
Maar het staat wel op een van onze cd.s, tot dan DV.
En Klaas, Het lied Merck toch hoe sterck,met andere tekst is te verkrijgen bij proza musica.nl
Daar heb ik mijn muziek ondergebracht, en is daar origineel te krijgen.
Hartelijke groeten .
G.Schinkel
12-11-2018
Hallo,Ik geniet dagelijks van jullie muziek via de pc,en ga in April naar Lunteren om jullie concert bij te wonen.Hopenlijk zingen jullie ook mijn favorietennummer ,,Daar boven de sterren ligt leven,, hebben jullie deze ook op cd staan? Groetjes Gerrit Spang Arnhem.
Gerrit Spang
12-11-2018
Dag beste koorleden,
Ik ben op zoek naar een aangepaste / veranderde tekst van het lied,
merk toch hoe sterk,

Het begin met: merk toch hoe sterk hoe de satan nu werkt
hoe hij verbijt onze ziel en onze zeden

Kun jullie mij ook aan de volledige tekst helpen ?

Groet Klaas bijker rouveen sjaloom .
Klaas bijker
10-11-2018
Eiland Urk,kom asjeblieft weer naar Yerseke,gezellig bij ons in de Hervormde kerk,wat was het fantastisch mooi vorig jaar,de Zeelandtour
de mossels staan klaar :)

Hartelije groet,

Amares
Amares
22-06-2018
zaterdag 21-04-2018, wat een schitterende avond! weer genoten van de prachtige liederen! en wat klonk het geweldig in de oude kerk in Tiel! Steeds weer genieten als jullie zingen!
Marjolein
23-04-2018
wij waren vanavond in tiel en hebben weer genoten van al de liederen die er gezongen werden het was weer prachtig ...ga zo door
Koos en Greet Valkenier
21-04-2018
Wat een prachtig concert op 21-04-2018 in Tiel. We hebben genoten van de mooie liederen/zang. Bijzonder om zo m'n oude klasgenoot Gerrit te zien met zijn koor. Hartelijke groet.
Corina van Walsem-Dekker
21-04-2018
Beste koorleden,

Als jullie zingen, is het altijd genieten.Wij wonen in Middelharnis.
De laatste x zijn we helemaal naar nunspeet gereden, om jullie te horen.
Dat was eigenlijk te ver. We hopen jullie eens te mogen beluisteren op ons mooie Goeree Overvlakkee.
Vorige week is crescendo geweest, in de Rehobothkerk.
En jij Gerrit, je kan fantastisch zingen!
Een hartelijke muzikale groet, van Antoinette Schultz.
Antoinette Schultz
05-04-2018
Gerrit en koorleden,

Wat een indrukwekkende avond was het in Nieuw Lekkerland. Al kon ik jullie niet zien, op afstand heb ik meegenoten en het ervaren als een bemoediging. Gods zegen bij jullie optredens, reizen en elk persoonlijk in het zijne!

Janneke AGH
15-03-2018
De pianist was deze avond Harold Kooij
Pieter van Veen
12-03-2018
We hebben genoten van de prachtige avond in Nieuw-Lekkerland.
Maar wie was de pianist? Niet Gerwin van der Plaats toch?
**
10-03-2018
Vanavond aanwezig geweest bij de zangavond in Nieuw-Lekkerland. Het was prachtig. We luisteren altijd met ontroering naar jullie uitvoeringen en de opnames op cd. We wensen jullie alle goeds toe met jullie koor. Van harte Gods zegen toegebeden.
Meta Boogert
10-03-2018
Dag Gerrit Schinkel vanaf deze plaats van harte mijn innige deelneming gewenst bij het overlijden van uw moeder,veel sterkte voor nu en de komende tijd,voor u en uw familie en allen die getroffen zijn door dit verdriet,dat ook nu de Psalmen tot grote troost mogen zijn en we mogen weten dat wij getroost mogen worden,troost zullen vinden in elk verdriet

J.J.
Yerseke

J.J.
23-02-2018
Goedenavond,
Wat was het afgelopen zaterdag in Montfoort een indrukwekkende en prachtige avond. Het zingen van psalm 103 i.v.m. het overlijden van jullie moeder, vond ik erg mooi. Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst. En wat een inhoudsvolle liederen zingen jullie als koor. Ik wens jullie toe dat jullie nog vele avonden mogen zingen tot Gods eer.
Marian
30-01-2018

Nieuwsbrief & Contact

Bent u ook een fan van ons koor? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, dan blijft u altijd op de hoogte van onze activiteiten. Wilt u een concert organiseren? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief aanmelden of Contact informatie