Zangavond met Christelijk Mannenkoor Eiland Urk voor stichting Jafet in Nieuw Lekkerland

Afgelopen zaterdag zijn we als koor afgereisd naar Nieuw-Lekkerland. Het beloofde een mooie avond te worden. Bij aankomst was het al druk, en wat we niet voor mogelijk hielden de kerk ging stamp vol. Overal werden stoelen getoverd en bij het inzetten van de eerste Psalm was het direct te horen hoe vol de kerk zat. Een mooie samenzang met een kerk vol is prachtig. Het werd genieten, dat was duidelijk.

De droevige omstandigheden bij de familie Simons legde beslag op de avond, en we hebben de dominee en zijn dochter nog toegezongen.

De presentatie voor de collecte was mooi, en raakte ieder wat er toch allemaal voor ellende is in de wereld. De collecte bracht een prachtig bedrag op en daardoor was het al met al een geslaagde avond. Alle eer aan God en we hopen nog eens terug te keren omdat de kerk bijzonder mooi was om eens in te zingen.

Nieuwsbrief & Contact

Bent u ook een fan van ons koor? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, dan blijft u altijd op de hoogte van onze activiteiten. Wilt u een concert organiseren? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief aanmelden of Contact informatie