Nieuws

Sinds de oprichting van het koor vroegen steeds meer luisteraars om een samenzang-cd. Tijdens recentelijke concerten in de bekende Bovenkerk van Kampen en de grote kerk van Dordrecht werden daarom enkele samenzangen en koorliederen opgenomen en samengevoegd op één cd. De cd is een mix van koorzang, psalmsamenzang en gezangen die meerstemmig als kerk en koor zijn gezongen.

Presentatie samenzang CD
Dirk Hogerwerf (l) en Frans Lucas Brouwer (r) overhandigen de eerste cd aan Gerrit Kramer (midden).


Eerste exemplaar

Het eerste exemplaar van de cd werd zaterdag overhandigd in het koorgebouw. Voorzitter Dirk Hogerwerf (links op de foto) en secretaris Frans Lucas Brouwer (rechts) overhandigden de eerste cd aan Gerrit Kramer (midden). ,,Gerrit is momenteel het oudste lid van Eiland Urk en hij heeft met zijn gezondheid al het een en ander meegemaakt. Reden temeer om de eerste cd aan hem te overhandigen”, vertelt Frans Lucas Brouwer.

Concert

Het koor hoopt eind deze week samen een paar dagen naar Zeeland te gaan en geeft vrijdagavond 22 september een concert in Yerseke ten behoeve van Woord en Daad. Hendrik van Veen zal het orgel bespelen, Gerwin van der Plaats neemt plaats achter de piano.

Te koop

De nieuwe cd ‘Heft Gode blijde psalmen aan’ is vanaf vandaag te krijgen bij Juwelier Kaptijn, Tankstation ‘De Pam’ en bij de plaatselijke boekhandels ‘t Boekendal en Boekhandel Koster.

Artikel overgenomen uit Het Urkerland van maandag 18 september 2017.

Nieuwsbrief & Contact

Bent u ook een fan van ons koor? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, dan blijft u altijd op de hoogte van onze activiteiten. Wilt u een concert organiseren? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief aanmelden of Contact informatie