Nieuws

Nieuwsbrief September 2017

Urk, 14 September 2017.

 

Beste lezers van de website en de on-line nieuwsbrief !

 

Eindelijk is het zover ! we hebben een mooie nieuwe CD opgenomen en die is klaar. Er is weer behoorlijk werk gedaan om alles op tijd en netjes op de geluidsdrager te krijgen. Onze CD "Heft Gode blijde Psalmen aan" is een mix van samenzang en koorzang.

De opnames zijn live tijdens een concert in de Bovenkerk te Kampen, en een concert in de Grote kerk van Dordrecht gemaakt. Het is een feest om een volle kerk mooie liederen te horen zingen. Dit maakt zeker de CD het beluisteren waard. De titel van de CD krijgt dan een extra dimensie. Gods lof zingend verkondigen !

Vanaf nu is hij te bestellen in de webshop, de levering is volgende week omdat de CD zaterdag eerst aan het koor gepresenteerd zal worden op de repetitie.

Voor de rest staan we als koor aan de vooravond van onze koorreis. We hopen Donderdag 21 September richting Zeeland te gaan. Op vrijdag hopen we een concert te geven in Yerseke. Komt u ook ? We zingen meestal op zaterdagavond, maar deze keer is het concert op vrijdag.

Iedereen alvast veel luisterplezier tijdens het luisteren van onze nieuwe geluidsdrager en de hartelijke groeten van ons hele mannenkoor ! Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Chr. Mannenkoor "Eiland Urk"

Namens deze: Frans Lucas Brouwer

Concertagenda 2017-2018

Week 38 (21/22/23 sept) - Koorreis Zeeland
22 septembert (vrijdag) - Yerseke (concert tijdens koorreis)
18 november 2017 - Nunspeet
23 december 2017 - Haulerwijk kerstconcert
27 januari 2018 - Montfoort nieuwjaarsconcert
10 maart 2018 - Nieuw Lekkerland
21 april 2018 - Concert nog nader in te vullen
22 september 2018 - Hoogeveen
3 november 2018 - Concert nog nader in te vullen
24 december 2018 - Concert nog nader in te vullen

Nieuwsbrief & Contact

Bent u ook een fan van ons koor? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, dan blijft u altijd op de hoogte van onze activiteiten. Wilt u een concert organiseren? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief aanmelden of Contact informatie