Nieuws

Ontwikkelingen Eiland Urk

 

Als koor zijn we inmiddels weer een paar keer op pad geweest.

We hebben een concert gegeven in Alblasserdam, dit was voor Woord en Daad. Samen zongen we om beurten met het kinderkoor, gemeente en ons eigen koor. Het is altijd mooi een avond met een lekkere volle kerk. De psalmen en gezangen waren prachtig. Het was een fijn weerzien met bekenden.

 

Ondertussen repeteren we elke zaterdag gewoon aan de Vormtweg. Tot de vraag vorige maand kwam of we wilden komen zingen in de Regenboog in Dronten. Een verzorgingstehuis voor onze oude van dagen. Het koor was in grote getale gekomen om enkele liederen te zingen. We hebben samen ook gezongen met de mensen bekende psalmen en gezangen. Ons lid Jan Koffeman omlijste de avond met een prachtig verhaal en we hebben een dankbare avond gehad.

 

Zo houden we de volgers van de website wat op de hoogte, ons volgende Concert is op Woensdag 12 Juli in de Bethelkerk te Urk bij het bekende Zingen in de Zomer. Dit is de openingsavond en dat is altijd bijzonder. Hier zijn we druk voor aan het repeteren en de kriebels komen langzaam. Bedankt voor het lezen, en tot de volgende keer.

Bestuur Christelijk Mannenkoor Eiland Urk,

 

Namens deze:

Frans Lucas Brouwer

Nieuwsbrief & Contact

Bent u ook een fan van ons koor? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, dan blijft u altijd op de hoogte van onze activiteiten. Wilt u een concert organiseren? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief aanmelden of Contact informatie